2016. január 24., vasárnap

Banános diós keksz (glutén-, laktóz-, és cukormentes)


Kipróbáltam a zöldbanán lisztet, olyan sokat olvastam róla, hogy muszáj volt. Nekem annyira nem volt nagy szám és nem is állt úgy össze a tészta tőle, mint ahogy írták, de lehet én csináltam valamit rosszul :). 

Hozzávalók:
1 banán
1 tojás
3 ek eritrit (ezt használtam)
100 g zöldbanán liszt (ezt használtam)
50 g kókuszzsír (ezt használtam)
50 g durvára tört dió
fél kk sütőpor

A banánt összetörjük villával, majd hozzákeverjük a tojást és az összes többi hozzávalót. Egynemű masszává dolgozzuk és vizes kézzel kis golyókat gyúrunk belőlük és a tetejüket lelapítjuk vizes kanállal.
180 fokra előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése